Traineeprogram för Applikationskonsulter inom trade/logistik sökes!

Framtiden · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi två juniora kollegor till ett traineeprogram för att på sikt bli ledande experter inom AX Dynamics. Är du utbildad inom systemvetenskap och vill jobba med logistik? Trivs du i en roll med stort kundfokus? Då är detta en tjänst för dig. Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Applikationskonsult kommer du i en inledande fas gå ett Traineeprogram för att bli utbildad inom Microsoft Dynamics AX. Utbildningen kommer att vara i 3 månader som är varvad med ren utbildning men också praktik.

Under första tiden kommer du att ha en mentor som kommer att stötta dig i ditt dagliga arbete men också för att du ska kunna utvecklas i rollen som Applikationskonsult. När du väl är förberedd och klar är du reda att börja arbeta tillsammans med dina kunder. Det kommer bland annat innebära stöttning och dialog med att utveckla och förbättra dina kunders tradeprocesser.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning mot affärssystem ( Ex. Systemvetare)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande Krav:
  • Utbildning inom logistik
  • Arbetserfarenhet lager/logistik
För att passa in i rollen som Applikationskonsult är det viktigt att kunna samarbeta och kommunicera på en professionell nivå, både internt och externt hos kund.
Du trivs i en roll som konsult och drivs av att se resultat i det du gör. Som person är du framåt och social. Du kan jobba självständigt men fungerar även bra i team. Din attityd präglas av prestigelöshet och som person besitter du den centrala egenskapen ödmjukhet. Du har annars ett präglat logistiktänk och är lösningsorienterad.

Villkor

Villkor
Ort: Stockholm
Start:1 April
Omfattning: Heltid, 8-17

Sök tjänsten idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Trainee
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Vår kund är ett bolag med inriktning på verksamhetsutveckling med hjälp av Microsofts Dynamics AX. De utvecklar och förbättrar deras kunders affärsprocesser genom kvalificerade konsultinsatser och verksamhetsanpassade lösningar. Företaget är Sveriges snabbaste växande it-bolag och jobbar med implementeringar av systemet och eftermarknad så som uppgradering och support.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.