Trainee inom projektledning till Lundalogik

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Letar du efter ett företag där glimten i ögat är din viktigaste egenskap och innovation, kundvård och god trivsel står högt i kurs? Vill du dessutom skapa dig en gedigen utbildningsgrund inom projektledning så har du hittat rätt. Som trainee på Lundalogik får du allt detta och mycket mer, en genial start på din karriär helt enkelt! Sök nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lundalogiks räkning 2 personer till företagets traineeprogram med inriktning på projektledning. Lundalogiks nordic trainee program är ett väl etablerat och utformat program som har funnits i tio år. Programmet drar igång i början av januari och inleds med 4 veckors utbildning och rolig introduktion tillsammans med de andra traineerna varav den första är i Lund (Lundalogik fixar boende, såklart), och resterande veckor på Stockholmskontoret. Därefter kommer du bli placerad på kontoret i Stockholm där du får skugga seniora kollegor i det dagliga arbetet. Efter ett tag kommer du få ta dig an egna projekt med fortsatt stöttning av din mentor samt ha löpande traineeträffar under året. Programmet avslutas efter ett år och kommer då självklart firas med en gemensam trainee-resa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lundalogiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lundalogik.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med CRM-implementation och projektledning, både gällande system och verksamhet. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till Lundalogiks befintliga kunder. Det skapar kundvård i världsklass. Med stort fokus på processer utbildar du företagets kunder i CRM-system och följer dem sedan på deras resa. Med anledning av att själva produkterna är tekniska så räknar vi med ett teknikintresse från din sida.

Tjänsten passar dig som vill kickstarta din karriär och har glimten i ögat. Med en gedigen bas i ett gediget utbildningsprogram tillsammans med många utmanande projekt garanteras du en brant utvecklingskurva. Du bör även ha ett starkt business-tänk och ett intresse för teknik och IT.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis industriell ekonomi, systemvetenskap eller IT och Management
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen med kunder sker på båda språken
 • Har ett intresse för IT och CRM-system
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har varit aktivt engagerad i något projekt, exempelvis under studietiden, men det är inget krav.

Som person har du en stark drivkraft och ser till att få saker gjorda. Du har Det som gör att personer i din omgivning litar på dig och gärna arbetar nära dig. Eftersom du i ditt arbete kommer hålla i en del presentationer bör du känna dig bekväm och trygg i situationen med att stå inför folk. Vi ser gärna att du har glimten i ögat och har lätt att skämta med kunder och kollegor samtidigt som du naturligtvis är seriös i ditt arbete. Du har en stark önskan om att få jobba hårt och lära dig av de bästa på vägen.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linnea.borjesson@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Lundalogik hjälpt företag nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar som de själva utvecklar, säljer och supportar. Idag har Lundalogik över 160 kollegor och är Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. För Lundalogik är det viktigt att ha kul på jobbet, att blanda allvar med skoj. Företagskulturen är vida känd, och det är dom såklart stolta över. Företaget har obligatorisk trefika, gör roliga resor och inspireras av varandra och engagemanget smittar även av sig på kunderna.