Trafikvakter till byggarbetsplats sökes omgående

Om jobbet

Till vår Kund söker vi nu trafikvakter/vägvakter med start omgående. uppdraget beräknas pågå under minst ett års tid och ör på heltid.

Ansökan och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Detta är ett arbeta för dig som är aktiv och gillar att jobba utomhus. Du kommer bemanna en checkpoint vid större byggarbetsplats. Arbetsuppgifterna består främst av att dirigera trafik, ta emot och dirigera ankommande lastbilar, samt göra mottagningskontroller.

Utbildning

Erfarenhet
Meriterande är:
Erfarenhet som vägvakt
Tidigare arbete med logistik / byggmateriel eller erfarenhet av att ha arbetat på en byggarbetsplats.
Datorvana

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidare

lön enligt ök

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.

Startdatum
Omgående
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Mejla Patric Norling

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.