Torrsugsoperatör södra Stockholm

Om jobbet

Kvalifikationer
Krav för tjänsterna är C-körkort och vi vill att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete. YKB och ADR är meriterande.

Personliga egenskaper
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Vi erbjuder dig:
Ett spännande och omväxlande arbete.
Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.
Bra och moderna fordon.
Tjänsten är placerad i Sätra.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Vi tillämpar 6 månaders provanställning före tillsvidareanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta produktionsledare Patrik Larsson, tel 070-868 70 34.

Sista ansökningsdag 2 november 2016
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Mälardalen. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås och Örebro. Vi har ca 350 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planer finns att bli rikstäckande i Sverige i ocj med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.