TNG söker medarbetare till kundtjänst i city

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill jobba med kundservice och gillar att ge bra service. Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan.

Som kundtjänstmedarbetare ligger ditt fokus på att ge förstklassig service och hjälpa företagets kunder. Vår kund är en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. De erbjuder även finansieringslösningar och andra kortlösningar. Företagets Stockholmskontor ligger i fräscha lokaler mitt i city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta kvalitetsmål. En gedigen introduktion kommer att ges i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera samtliga kontakter med företagets kortkunder vilket i huvudsak sker via telefon. Detta gäller såväl privata kunder som banker och du kommer hjälpa kunderna i varierande frågor rörande kreditkort. Fokus ligger på att informera och vägleda kunden till rätt produkter och tjänster utifrån den behovsanalys du gör i samtalet.

Rollen innebär i korthet

Detta uppdrag är på heltid och ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund. Tillsättning kommer att ske omgående och utbildningen kommer pågå under två veckor.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Du har minst gymnasiekompetens samt minst ett till två års erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning där telefonen varit ditt huvudsakliga arbetsverktyg är meriterande. Goda kunskaper i engelska är ett krav, andra språkkunskaper är meriterande.

Som person är du energirik och målinriktad och brinner för mötet med kunden. Då arbetet utförs i flera olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en problemlösande inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarsfull.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Kontakt

Ring Claudia Ullreich Engmer, 0734 34 64 56

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.