TNG söker medarbetare inom kundtjänst till storbank

Om jobbet

Till en av Sveriges ledande banker söker TNG en ambitiös och analytisk person till flexibelt arbete som medarbetare i deras kundtjänst.

Vi söker en person som vill jobba ca 5 pass per vecka - dag/kväll/helg. Detta är ett uppdrag där du får möjlighet till ett stimulerande arbete med mycket ansvar och flexibla arbetstider.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en spännande tjänst på ett stort bolag. I tjänsten ingår mycket kundkontakt och man får en bra inblick i finansbranschen. Banken sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt nätverk.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kundservicespecialist kommer du att ha kundkontakt i form av både utgående och inkommande samtal, arbeta med spärrhantering samt bevaka och analysera transaktioner i realtid. Rollen innebär en hög grad av service, ansvar och sekretess. Det är därför mycket viktigt att du har en professionell inställning och kan ge kundservice av hög kvalitet.

Teamet bemannas 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året, enligt ett rullande schema. Passen varierar i längd men din arbetstid kommer att motsvara ca 40 timmar per vecka. Du jobbar mestadels dag, kväll och helg men det kan även bli något nattpass.

Rollen innebär också

Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i systemen och i arbetssättet. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor i teamet under dagar, kvällar och helger. Under nattetid arbetar du alltid tillsammans med en annan kollega.

Teamet är en mix av konsulter från TNG och fast anställda på banken som har gedigen erfarenhet av dessa uppgifter.

Dessa tjänster ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du är du noggrann och stresstålig, analytiskt lagd och kan lätt urskilja mönster och dra slutsatser.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men inget krav. Du har god systemvana samt datakunskap.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Claudia Ullreich Engmer, 0734 34 64 56

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.