TJÄNSTEN ÄR INTE TILLGÄNGLIG Controller till Propellerhead Software

Brightby · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Brightby söker nu för Propeller Softwares räkning en Controller till deras Finance-avdelning i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby med ambitionen att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos Propellerhead Software.

Propellerhead Software gör programvara för musiker. De är ett internationellt företag som utvecklar, marknadsför och säljer sina produkter till kunder/användare över hela världen. Företaget är i stark utveckling och förändringar sker snabbt både hos bolaget och i omvärlden. Det finns klart utstakade mål och visioner som man arbetar mot. Atmosfären är prestigelös och öppen, med medarbetare som är hjälpsamma och motiverade. Propellerhead Software grundades 1994. De är i dagsläget ca 45 anställda och växer. Läs mer på www.propellerheads.se

Vi söker nu en kompetent, orädd, utvecklingssugen Controller till Finance. Rollen är bred vilket innebär att arbetsuppgifterna spänner över ett stort område. Den person vi söker tycker att precis just det verkar lockande och är beredd att ta stort eget ansvar för sitt arbete.

Arbetsuppgifter:

* Månadsbokslut per affärsområde

* Framtagande av och rapportering av nyckeltal

* Analys av bruttomarginal och lönsamhet per produktgrupp

* Rapportering och bokföring av partnerförsäljning och provisionsutbetalningar

* Budgetering och uppföljning av budget per affärsområde, projekt och avdelning

* Rapportering och statistik

* Kontaktperson till löneadministratör externt

* Konteringsinstruktioner till avdelningar och även utbildning av konteringsansvariga

* Ansvara för att förbättringsprojekt initieras och genomförs

Vem är du?

Vi söker en person som tycker om förändringar och har arbetat med förbättringsarbete. Erfarenhet av projektledning av ekonomirelaterade projekt och intresse för datoriserade lösningar inom ekonomifunktionen ses som meriterande men är ej ett krav. Det är viktigt att vara drivande och att ta egna initiativ så att uppsatta mål uppnås och planerade aktiviteter genomförs. Vidare är du noggrann och förstår vikten av att leverera i tid. Du har tidigare arbetat med projektredovisning och/eller annan intern redovisning såsom till exempel affärsområdesredovisning. Som person är du flexibel och initiativtagande. Du har god Excelvana samt känner dig bekväm med att uttrycka dig på engelska. Vår kund arbetar i VISMA business.

Ansökan

Då tjänsten ska tillsättas omgående sker intervjuer och urval löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller på mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Inlägget TJÄNSTEN ÄR INTE TILLGÄNGLIG Controller till Propellerhead Software dök först upp på Brightby AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.