Timvikarie till Hemtjänsten i Sundbyberg

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov.

Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Anställd som timvikarie kommer du att vikariera i arbetsgruppen vid tex, sjukdom/ledigheter, tillsammans utför ni omsorgsarbete hemma hos kunden samt svarar på larm.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande är om du är utbildad undersköterska. Krav är att du har B-körkort och även har körvana. God kunskap i svenska språket är ett krav.

Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning som timvikarie vid behov. Dag/kväll samt natt.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 dec. För frågor är du välkommen att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 feb

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var