Tillväxtföretaget Naava söker en projektsäljare till Stockholm - Naava

Om jobbet

Att växter renar luften är ingen nyhet, men med hjälp av modern teknik inspirerad av NASA:s forskning har utvecklarna hos Naava lyckats med bedriften att öka växternas luftreningsförmåga hela 129 gånger. Med Naavas växtväggar är det nu möjligt att skapa ett inomhusklimat som vi normalt bara kan njuta av ute i den rena naturen. Det är en mindre revolution som bokstavligen suddar ut gränserna mellan högteknologi och natur. Läs mer om bolaget på: www.naturvention.com/se samt se vår presentationsfilm på https://www.youtube.com/watch?v=0om7lEuCHc8

För att fortsätta vår expansion i Sverige söker vi nu en projektsäljare. Du kommer att bearbeta potentiella kunder som fastighetsägare, hotellkedjor och professionella inredare i främst Stockholms- och Mälardalsområdet. Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm och rapporterar till Vice President Sales & Marketing.

Vad erbjuder vi dig?

Som projektsäljare hos oss representerar du världens smartaste växtvägg som ger luftrengöring på ett naturligt vis. Vi siktar högt och därför vill vi även att vårt team består av de bästa individerna. Vi värderar viljan att utvecklas och bära ansvar. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och skapa en global framgångshistoria. Vår företagskultur bygger på ett intensivt samarbete, höga målsättningar samt viljan att göra gott.

Vi letar efter dig som:
  • Har minst 5 års erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning, gärna mot fastighets- och hotellbranschen eller annan typ av kontorsmiljö eller offentlig miljö.
  • Har vana av kvalificerad försäljning i projektform
  • Är en relationsbyggare van att jobba långsiktigt och strukturerat
  • Har ett strukturerat arbetssätt där ett CRM-system och Office-paketet är dagliga verktyg
  • Behärskar engelska muntligt och skriftligt
Det är meriterande om du har sålt inrednings-, eller klimatlösningar och är van att argumentera kring premiumprodukter och mervärden. Vi tror att du brinner för frågor kring hälsa och välbefinnande. Har du dessutom en känsla för design och kan prata kring designlösningar är det en stor fördel.

Vill du hjälpa människor att andas en hälsosammare luft?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Olgeson. Önskas ytterligare information når du Peter på 076-000 18 80. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via knappen ansök.

Sökord: projektsäljare, inredningssäljare, account manager, key account manager
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget