Till internationellt bolag i Södertälje söker vi nu en stjärna inom telefonsupport och...

Om jobbet

Är du en person som alltid gör det lilla extra i kundkontakter och som brinner för att ge bra service? Till ett internationellt bolag i Södertälje söker vi nu en driven och positiv person med erfarenhet av telefonsupport och fakturahantering. Är du i början av din karriär kan det här vara en stor chans för dig! Sök tjänsten redan idag, då det är start ASAP!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två nya medarbetare till sin telefonsupport som hanterar fakturafrågor. Uppdraget är ett projekt på 6 månader med chans till förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Vår kund bedriver ett förändrings- och förbättringsarbete, som under hösten kommer att generera mycket frågor från både leverantörer och anställda. De behöver därför förstärka sin support med två juniora personer under 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Vår kund är ett stort internationellt företag, visar du fram fötterna så kan det öppnas upp för nya möjligheter när projektet är avslutat.

Du kommer till exempel att:
  • Ge support i första hand via telefon, mejl kan även förekomma
  • Besvara inkommande frågor från leverantörer och anställda inom koncernen både i tal och skrift
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i telefonsupport samt med fakturahantering
  • Då du kommer kommunicera både på svenska och engelska är goda kunskaper ett krav.
  • Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har en god datorvana.
Det är meriterande om du:

* Då vår kund använder Basware fakturahanteringssystem och Oracle finanssystem, är det meriterande om du har jobbat i dessa tidigare.

Vid den här processen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Du som söker är junior i din karriär och söker nu nästa utmaning. Som person är du serviceinriktad och sätter alltid kunden i centrum. Då du kommer ha kontakt med medarbetare och leverantörer via telefon och mail ställs krav på god kommunikativ förmåga. Vidare är du en person med skinn på näsan. Du är en målfokuserad lagspelare som är van vid att hantera din egen tid, vilket även omfattar att balansera över arbetsintensiva toppar.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.