Tightening Technique Embedded Software Engineer hos Atlas Copco

Om jobbet

Atlas Copco Industrial Technique är världsledande inom bultade fästsystem och söker nu en kandidat som är ute efter ett utmanande arbete i utvecklingen av nästa generations fästsystem.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atlas Copcos räkning en mjukvaruingenjör inom fästsytem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Utvalda kandidater kommer intervjuas av HR och den rekryterande chefen direkt på Atlas Copcos kontor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atlas Copco.

Arbetsuppgifter

Det primära målet för Tightening Data Processing-gruppen är att uppfinna metoder för att lösa från de grundläggande till de mest komplexa strategier som kunderna kräver.

Som mjukvaruingenjör kommer ditt jobb inkludera:
  • Att bli en av lagets specialister på att utveckla programvaran hos fästsystemet, som kräver kunskap och tvärvetenskaplig ingenjörsmekanik, elektronik och programmering.
  • Arbeta med en begåvad grupp utvecklingsingenjörer som har till uppgift på en mängd olika tillämpningar, men kommer att ha grundläggande ansvar för kärnfunktionalitet av de grundläggande algoritmer inom fästsystem.
Vi söker dig som

En person som har en akademisk examen med inriktning mot datateknik eller liknande.

Du kommer också att behöva följande färdigheter eller kunskap:
  • C ++
  • UML och erfarenhet med IBM Rhapsody eller liknande
  • Felsökning och Test Software och DSP
  • Dessutom kommer det vara meriterande med semafores, mutex, ADC, DAC, PWM, DMA, FPGA och PID kontroller
  • Goda kunskaper i talad och skriven engelska är obligatoriskt
Du är en innovativ, kreativ person med en stark drivkraft att öka kunskapen och förbättra effektiviteten inom dig själv, laget och gruppen. Dessutom, är du en självständig person som kan lyssna och agera på idéer och koncept för dig eller i en grupp. Detta kräver stor kommunikationsförmåga och förmågan att arbeta med andra i en teammiljö.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Nacka, Stockholm
Kontaktuppgifter: atlascopco@academicwork.se.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på atlascopco@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Atlas Copcos Industrial Technique business area provides industrial power tools, assembly systems, quality assurance products, software and services through a global network. It innovates for sustainable productivity for customers in the automotive and aerospace industries, industrial manufacturing and maintenance, and in vehicle service. Principal product development and manufacturing units are located in Sweden, France and Japan.