Tidigare gjort ett utrullningsprojekt och vill ta nästa steg i din karriär inom offentlig sektor?

Academic Work · Data & IT · 20 jan

Om jobbet

Nu söker vi dig som är i början av din IT-karriär för ett spännande uppdrag inom offentlig sektor! Du kommer vara delaktig i ett utrullningsprojekt där du kommer få ta mycket eget ansvar vilket kräver att du tidigare gjort ett utrullningsprojekt tidigare och har arbetat med service inom IT. Är du därtill tekniskt kunnig, IT-intresserad och har B-körkort så är det just dig vi söker!

Information om uppdraget

Vår kund inom offentlig sektor är i behov av två medarbetare som ska arbeta med ett utrullningsprojekt med start 1 november. Tjänsten kommer dock påbörjas i slutet av oktober för introduktion och upplärning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund inom offentlig sektor. På sikt finns det för rätt person möjligheter till överrekrytering direkt till vår kund.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du vara behjälplig med det mesta i utrullningsprojektet.

Du kommer till exempel att:
 • Installera datorer och systeminstallationer
 • Installera både hård- och mjukvara
 • Ge god service gentemot kunder
 • Genomföra felsökningar och testningar
Tjänsten passar dig som vill fortsätta utvecklas inom IT och har viss erfarenhet, kunskap och intresse sedan tidigare. För rätt person finns chanser till fortsatt förlängning hos kunden efter uppdragets slut och eventuell överrekrytering i framtiden.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av IT-service/Servicedesk
 • Tidigare varit delaktig i ett utrullningsprojekt
 • Goda kunskaper inom Windows 7
 • B-körkort
 • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då dessa språk är dagligt förekommande i tjänsten
Som person är du en lagspelare som bidrar med initiativ och förslag. Du gillar att ha många bollar i luften och är effektiv och strukturerad även i mer stressiga situationer. Därtill vet du vad vikten av god service innebär och är mån om ett slutresultat som når upp till förväntningarna.

Övrig information
 • Start: Slutet av oktober
 • Omfattning: Heltid 4 månader med goda chanser till förlängning och på sikt eventuellt överrekrytering
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.