Testare/Testledare till Avanza

Avanza · Data & IT · 18 nov

Om jobbet

Kom till oss och var med och skapa de bästa digitala finansiella tjänsterna för miljoner människor

Avanza letar just nu efter grymma testare/testledare till QA-teamet. Det händer extremt mycket intressant i den så kallade FinTech-branschen just nu och Avanza söker medarbetare som, tillsammans med oss, vill jobba mot att hjälpa ännu fler kunder att göra sitt sparande billigare, enklare och bättre. Vi strävar efter kontinuerlig förbättring inom tillgänglighet, kvalitet och leveranstid.

Avanza har en modern plattform för webb och mobil samt helt nya bakomliggande system vilket gör att vi har riktigt bra förutsättningar när det gäller skalbarhet och prestanda framöver. Idag arbetar vi med tekniker som Java 8, Spring, Gigaspaces, HTML5, CSS3, Angular och Splunk.

Om QA-avdelningen
Du kommer att tillhöra en QA-grupp på 10 personer och naturligtvis jobba tillsammans med våra ca 60 utvecklare på kontoret i centrala Stockholm.

För oss på QA är det en självklarhet att utmana oss själva, ifrågasätta och tänka nytt, så att vi ständigt utvecklas. Vi drivs av intressanta samarbeten och nyfikenhet. Det förverkligar vi genom öppenhet och genom att vara inkluderande, internt såväl som externt.

Vi tror även starkt på kompetensutveckling och lägger därför mycket fokus på kompetensöverföring via interna forum och externa utbildningar

Om tjänsten
Vi är ett agilt företag, agilt på riktigt och konstant förbättring är en del av vår vardag. I scrum-teamen jobbar testare, utvecklare och produktägare tillsammans för att skapa en så bra bankupplevelse som möjligt.

Vi letar efter testare/testledare som ska ansvara för kvalitetssäkringen av tjänster som scrum-teamen levererar. I rollen ingår att testa teamets leveranser, coacha teamets medlemmar inom test samt sprida testtänk.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint testintresse. Vi vill gärna att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Som person är du strukturerad, driftig och prestigelös. Du har hög social kompetens och gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och att hjälpa andra. Du ser ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du de senaste åren har arbetat med test i agila miljöer och använt metoder som Scrum eller Kanban.

Vårt koncernspråk är svenska och vi kräver därför goda kunskaper i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 350 trevliga och engagerade medarbetare kommer du att sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Vår personal har bra förmåner, såsom extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop!

Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande.

Du är välkommen att kontakta Thomas Blomquist thomas.blomquist@avanza.se eller Özcan Soysüren ozcan.soysuren@avanza.se om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi har en kraftig tillväxt som den huvudsakliga utmanaren till de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Avanza är noterat på Stockholmsbörsen med ett Market Cap på ca 9 Mdr sek.

Vi har redan drygt 500 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus - precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken. Visionen är att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Några exempel på vår framgång, och ett av våra huvudsakliga mål, är att vi för sjätte året i rad vann Årets nöjdaste sparare (Svenskt Kvalitetsindex).

Mer information hittar du på www.avanza.se