Tessin Nordic söker Sveriges Designsäkraste FrontEnd-utvecklare!

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Tessin Nordic söker nu Sveriges Designsäkraste FrontEnd-utvecklare för att stärka upp sitt utvecklarteam och för att fortsätta sin framgångsrika resa. Det här är en superchans för dig som vill jobba med FrontEnd-utveckling tillsammans med branschens duktigaste kollegor på ett bolag som präglas av gemenskap, entreprenörsanda och ambitiösa framtidsmål!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tessin Nordics räkning en riktigt duktig FrontEnd-utvecklare med hög känsla för stilren och modern webbdesign till sitt kontor i centrala Stockholm.

Tessin Nordic bildades 2014 och är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter. Tessin drivs av att förändra och att vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen och har sedan starten haft en mycket gynnsam och framgångsrik resa. Bolaget består idag av 8 personer, var och en med hög kompetens och erfarenhet från sitt respektive område. Nu stärker Tessin organisationen med nya medarbetare för att möta bolagets ambitiösa tillväxtplan framöver.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tessin Nordic. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som FrontEnd-utvecklare kommer du att arbeta i ett litet engagerat utvecklarteam tillsammans med riktigt drivna och duktiga utvecklarkollegor. Tillsammans arbetar ni med vidareutveckling och förvaltning av Tessins design. Ditt fokus ligger mot FrontEnd och den grafiska delen. Du kommer att erbjudas ett självständigt jobb där du får vara en kreatör och förväntas komma med mycket egna idéer kring den grafiska utformningen samt jobba mycket med konverteringsoptimering.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett tidigt skede på ett startup-bolag med en gynnsam utveckling i ryggen och ambitiösa framtidsplaner. Du kommer att ges stora möjligheter att vara med och påverka och att driva bolaget framåt i riktning mot det gemensamma målet att bli en lika självklar finansieringspartner som banken för fastighetsbranschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en mycket hög känsla för stilren och modern webbdesign och som verkligen brinner för FrontEnd-utveckling. Du har förvärvat en gedigen teknisk kunskap inom systemutveckling antingen genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

Specifika krav:
 • Mycket goda kunskaper inom CSS, HTML och Javascript
 • Goda kunskaper i Photoshop och Illustrator
 • Förståelse för och kunskap om UX
 • Flytande i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om SASS, JQuery, Bootstrap, C# och/eller ASP.MVC.

Med din ansökan vill vi gärna se din portfolio eller exempel på projekt du gjort.

Som person är du förutom en duktig och kunnig utvecklare med en hög känsla för design också affärsmässig i din approach och du vill vara med och driva bolaget mot det gemensamma målet. Eftersom du brinner för systemutveckling så är det en självklarhet för dig att hela tiden vara nyfiken och ha en vilja att lära dig nytt och att hålla dig uppdaterad på de senaste teknikerna. Du är självgående i ditt arbete och trivs med att få stort utrymme för att arbeta kreativt och vara med och bidra med egna idéer. Då Tessin är ett litet bolag så är det självklart också en förutsättning att du har hög samarbetsförmåga och är en uppskattad kollega som värdesätter en teamkänsla och gemenskap.

Övrig information
 • Start: Snarast enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Malin M Andersson, rekryteringsadminsitratör, 08-562 467 06
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Tessin är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter, bildat 2014. Målet är att på sikt vara en lika självklar finansieringspartner som banken för fastighetsbranschen. Bolaget är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News).