tesa AB söker 3 fältsäljare i Uppsala/Gävle, Stockholm och Göteborg - tesa AB

Om jobbet

VILL DU VARA EN DEL AV ETT NYTT DANSK/SVENSK SÄLJTEAM OCH ARBETA MED ETT STARKT VARUMÄRKE INOM SJÄLVHÄFTANDE PRODUKTER? DÅ ÄR DETTA NÅGOT FÖR DIG.

Jobbet
Som fältsäljare för tesa, som är ett starkt varumärke med egen produktion inom innovativa, självhäftande produkter, blir du en del av ett nyetablerat dansk/svensk säljteam som jobbar mot detaljhandeln inom DIY och proffsmarknaden. tesa är en framgångsrik verksamhet med fortsatt tillväxtpotential. Som en del av det nya dansk/svenska säljteamet kommer du ha en viktig roll för tesas fortsatta framgångsresa. I rollen kommer du aktivt bearbeta DIY-butiker och professionella slutkunder i ditt distrikt. Du kommer utgå från hemmet vilket ställer höga krav på disciplin och struktur. Rollen kräver starkt affärsmannaskap.

Profilen
Du motiveras av att sälja kvalitetsprodukter, du är van vid att arbeta självständigt och är duktig på att skapa långvariga relationer och du tycker det är spännande och stimulerande att bli en del av ett dansk/svensk säljteam. Din roll är viktig och tar ansvar för att det nya säljteamet blir en framgång. Som fältsäljare på tesa arbetar du dagligen med CRM-system och du är därför noggrann och trivs med struktur.

Vi söker dig som
  • har minst 3-års erfarenhet som fältsäljare
  • har erfarenhet från att sälja mot detaljhandeln
  • förstår danska och kan prata engelska flytande
  • är van vid att jobba från hemmakontor
tesa erbjuder
  • ett spännande jobb i ett nytt säljteam som ingår i en nordisk organisation med kolleger, som brinner for tesa
  • ett självständigt och krävande arbete där du gör skillnad
  • attraktiva villkor med fast lön, pension, tjänstebil, hemmakontor och möjlighet för bonus
Är detta något som låter intressant? Då är du välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar tesa AB med SalesOnly och rekryteringskonsulter Fredrik Tengberg och Shahnoza Ibragimova, har du funderingar är du välkommen att kontakta Fredrik på 0760-001869 eller Shahnoza på 0760-001810. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

OBS! Märk din ansökan med vilken region du söker till.

tesa är Europas största leverantör av självhäftande tejp och produkter till såväl industri som detaljhandel och ha ca 50 medarbetare i Norden. tesa står för kvalitet, kompentens och innovativa produkter. Det Nordiska kontoret ligger i Birkeröd och täcker Danmark, Sverige, Norge och Finland. tesa Nordic ingår i den västeuropeiska regionen som ligger i Amsterdam.

tesa ingår i Beiersdorf-koncernen och har sitt huvudsäte i Hamburg, tesa har dotterbolag i över 50 länder och är representerat i mer än 100 länder världen över. Läs mer på www.tesa.se/ www.tesa.com
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget