Teracom söker Driftingenjör till Rakel NOC

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss. På Teracom värnar vi om våra medarbetare och kan erbjuda en god kompetensutveckling. Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att olikhet bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat.

Rakel
Rakel används av alla blåljusmyndigheter i Sverige och är en förutsättning för att trygga säkerheten i hela landet. Rakel måste därför fungera året runt, dygnet runt och i storm såväl som i solsken. Vi är mycket stolta över förtroendet och söker nu dig som vill vara en del av vårt team. Hos oss får du en unik möjlighet att bli en viktig del i övervakning och drift av Rakel.

Rollen
Tillsammans med din grupp arbetar du proaktivt med att säkerställa funktionalitet och kvalitét i Rakelnätet. I rollen som Driftingenjör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för felsökning och felavhjälpning av Rakelnätet och dess utrustning. Du har ett nära samarbete med Rakel Kundstöd och Teracoms serviceorganisation. Det är en spännande och bred roll som ställer krav på stort eget ansvar men som också innehåller mycket teamarbete samt ger dig möjlighet att delta i spännande utvecklingsprojekt.

Du välkomnas till en öppen grupp med bra samarbete och en härlig gemenskap. Vi är ett flexibelt, kompetent och glatt gäng som jobbar nära varandra mot gemensamma mål. Vi är idag 18 stycken i gruppen och ser fram emot en ny kollega. Placering för tjänsten är på vårt kontor i Lindhagen, Stockholm. Arbetstiden är schemalagd dygnet runt för att säkerställa kvalitén mot kund årets alla dagar och timmar.

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • har högskoleutbildning inom IT/telekommunikation eller på annat sätt uppnådd kompetens i ämnet.
  • har några års erfarenhet från liknande jobb med inriktning telekommunikation, mobila nät eller datanät.
  • kan läsa och tolka teknisk dokumentation på såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en person med en god kommunikativ förmåga som kan knyta ihop teori med praktik. Du är lyhörd, serviceinriktad och har en professionell framtoning i dialog mot kund. Vidare är du en person som gillar att ta ansvar och som bidrar till gruppens utveckling. Du förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet.

Som en del i vårt långsiktiga arbete för en jämställd arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökanden.

För anställning krävs godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Din ansökanT

Vill du bli en av oss? Ansök genom att skicka ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Elin Kristof på telefon 0708-71 22 21 eller elin.kristof@teracom.se. Sista ansökningsdag är 5 november 2016.

Titta gärna på denna film om du vill veta mer om vår verksamhet och hur det är att jobba hos oss. Välkommen med din ansökan!

I en medievärld med accelererande utveckling, efterfrågas våra produkter och tjänster mer än någonsin. Vi sänder ut tv, radio och levererar datatjänster. Vi gör det via världens modernaste marknät; 734 master utrustade med spetsteknologi, lokaliserade över hela Danmark och Sverige.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var