Teletekniker, Nya Karolinska Solna

Om jobbet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När vi är i full drift 2018 kommer vi att vara ca 330 medarbetare i vårt team.

Inom den tekniska fastighetsförvaltningen innebär detta bland annat drift och underhåll av byggnader, skötsel och underhåll av utemiljö, optimering och effektivisering av energianvändning, skadesanering samt administrativ förvaltning.

Vi söker nu två Teletekniker till vårt fastighetsteam på sjukhuset.

Om rollen
Som teletekniker kommer du att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa telesystemens funktion. Din anställning påbörjas med att du genomgår utbildningar och lär dig anläggningen för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå. Du kommer även att medverka vid framtagandet av rutiner och arbetssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Delta i driftsättningen av de teletekniska systemen
  • Bistå med driftkunskaper för att säkerställa den teletekniska leveransen
  • Administration i BIM-systemet (Byggnadsinformationsmodellering)
  • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter, exempelvis:
-Rondering
- Tillsyn och skötsel
- Felavhjälpande underhåll
- Planerat underhåll
- Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Jour, beredskap och skift kan bli aktuellt i tjänsten. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasial utbildning med inriktning teleteknik eller motsvarande, samt minst två års arbetslivserfarenhet som teletekniker. Vi ser det som meriterande om du har genomgått eftergymnasial utbildning med inriktning el-/teleteknik eller KNX-utbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i Elkoda, BIM, CAD eller ICT samt om du tidigare har arbetat i vårdmiljö.

Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
Då du har mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på god social förmåga. Du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt.

Du förstår och tar ansvar för den påverkan ditt arbete har på verksamheten som helhet. Du har passion för tekniken och strävar efter att ha kontroll över de teletekniska systemen. Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet.

Stämmer det här in på dig? Tveka inte att höra av dig! Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra nya stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Vår vision är att leverera meningsfull service som överträffar förväntningar, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Hermansson på telefonnummer 010-559 51 02.

Varmt välkommen med din ansökan!

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna:

http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Magnus Hermansson, 010-559 51 02

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.