Telefonsupport inom fakturahantering till Söderort!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Telefonsupport inom fakturahantering till söderort!

Brinner du för att ge bästa tänkbara service med telefonen som ditt främsta redskap? Är du dessutom kommunikativ och har skinn på näsan? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Vår kund - ett tillverkande företag i söderort, bedriver ett förändringsarbete som under hösten kommer att generera mycket frågor från leverantörer samt interna intressenter. De behöver därför förstärka sin telefonsupport med ytterligare två duktiga resurser.

Du kommer att ingå i ett kompetent och dynamiskt team på cirka 6 personer där dina arbetsuppgifter främst består av att:
  • Ge support - i första hand genom telefon men även via mail
  • Besvara frågor från leverantörer och anställda i tal och skrift
Vem trivs här?

Har du utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området kommer du snabbt att sätta dig in i din nya roll. Då du kommer att ha kontakt med personer både inom och utanför Sverige är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Har du tidigare arbetat med ekonomirelaterade uppgifter som fakturahantering i Oracle och/eller Basware är det ett plus. Som person är du positiv och noggrann med ett starkt driv. Du har ett utpräglat servicetänk, är engagerad och har förmåga att kunna se vad som behöver göras. Genom din förmåga att se helheten och ditt pedagogiska arbetssätt bidrar du till framgång och utveckling!

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommenatt söka!
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.