Telefonkommunikatör, Amnestys Telefundraising

Amnesty · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Som telefonkommunikatör får du möjligheten att informera om de människorättskränkningar som pågår runt om i världen, med målet att få fler människor att ta ställning för mänskliga rättigheter.

Dina arbetsuppgifter blir att aktivt värva nya medlemmar och givare till Amnesty per telefon. Du kan även komma att hålla kontakten med en del av våra drygt 100 000 svenska medlemmar, hålla dem informerade om Amnestys pågående arbete samt be om ökade månadsgåvor.Som telefonkommunikatör på svenska sektionen blir du en del av och får inblick i arbetet på Amnesty. Du får kontinuerlig fortbildning i Amnestys arbete och mänskliga rättigheter, samt i retorik och samtalsteknik.

Kvalifikationer:
  • Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mänskliga rättigheter eller dig som är intresserad av att lära dig mer.
  • Utbildning inom mänskliga rättigheter och erfarenhet av att ha arbetat inom andra ideella organisationer, telemarketing eller försäljning är meriterande, men inget krav.
  • Viktigt är att du har en social personlighet och en stark vilja att lyckas.
  • Du ska kunna ta kontakt med och engagera okända människor.
  • Tjänsten inkluderar resultatkrav, därför är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten, samt tycker om att arbeta resultatinriktat.
Tillträde:
- Önskat tillträde så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Arbetsvillkor:
  • Telefonkommunikatörer arbetar kvällstid måndag-torsdag kl 17-21 och fredag kl 16- 20. En timmes fortbildning tillkommer varje vecka. Vi ser gärna att du kan jobba alla kvällar i veckan eller åtminstone minst 3 arbetspass i veckan.
  • Arbetet sker på Amnestys sekreteriat på Alsnögatan 11 i Stockholm.
  • Ingångslön för 5 kvällar i veckan är 10499 kr/mån (fast lön, ej provision)
  • Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas)
Låter detta intressant? Berätta varför just du skulle passa som telefonkommunikatör hos Amnesty!

Skicka ansökan med personligt brev och CV till hannah.tennenbaum@amnesty.se

För frågor om tjänstens innehåll kontakta Jenny Wilhelmson på 08-729 02 39. Fackligt ombud för Unionen är Malin Österberg (070- 744 16 70), och för SACO Kathleen McCaughey (08-729 02 57).
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget