Teknologisk Account Manager sökes!

Framtiden · Försäljning · 10 dec

Om jobbet

Är du en social person som har ett djupt tekniskt intresse? Vill du arbeta på ett företag som arbetar tätt med storbolagen både nationellt och internationellt?

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hantering av stora kunder och projektleda analytiker, utvecklare, testare och specialister. I vissa skeden kommer du arbeta med flera projekt samtidigt, både tillsammans med små- och stora bolag. Du kommer vara det tekniska stödet för säljare samt integrera videolösningar till kunder. För att klara av tjänsten bör du ha djup kunskap inom nätverk för storbolag eller erfarenhet av att arbetat med videostreaming. Att resa är en del av jobbet.

Din profil

Du är en innovativ tänkare, klarar av att ta egna initiativet, en drivkraft för förändring och försäljning samt har ett brinnande intresse för teknik. Som person är du även kommunikativ och för dig på ett ytterst affärsmässigt tillvägagångssätt.

Skallkrav;
  • Djup teknisk kunskap inom nätverk eller videolösningar
  • Engelska och svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av försäljning och kundrelationer
Villkor

Start: omgående
Placering: Östermalm
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Vår kund är ett forsknings- och utvecklingsföretag med ursprung från SICS och KTH. Företaget utvecklar lösningar för videodistribution och kan idag erbjuda världens mest effektiva videostreamingslösning. De jobbar främst med Fortune 500-företag och huvudkontoret ligger i centrala Stockholm, kontor finns även i USA och Tyskland.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.