Tekniskt Support till Pitney Bowes

Om jobbet

Har du goda erfarenheter av att arbeta i en supporttjänst med daglig kundkontakt? Besitter du kunskaper inom affärssystemet SAP alt. Salesforce?

Då är tjänsten Customer Support något för dig!

Om Tjänsten
Du kommer i denna roll att bistå med support ut mot den norska marknaden där kunder är i behov av hjälp för att skapa arbetsprogram i frankeringsmaskinerna, programuppdatering, drivrutiner, osv.

Man är spindeln i nätet och har mycket kontakter även internt med tekniker som man delegerar serviceuppdrag till. För att kunna hantera sina arbetsuppgifter på ett strukturellt och metodiskt sätt arbetar man parallellt i olika affärssystem.

Du kommer dagligen att arbeta i företagets affärssystem SAP samt Salesforce.

Om Dig
Vi söker dig som drivs av kundkontakt och inte räds av inkommade samtal inom dem nordiska språken norska, danska och finska. Du har en naturlig fallenhet för det sociala samspelet och förstår vikten av att vara inlyssnande och kommunikativ i kunddialogen. Vidare är det viktigt att du har ett lösningsorienterat och- pedagogiskt förhållningssätt i din framtoning.

För att ytterligare passa i rollen ser vi även att du är:
  • Självgående - driver processer framåt
  • Flexibel - lätt att anpassa dig till nya situationer, människor, och arbetssätt
  • Teamorienterad - arbetar bra med andra. Lyssnar och kommunicerar på ett balanserat sätt
  • Serviceinriktad - Har ett stort intresse, och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar
  • Initiativtagande - Sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
Om Dig
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet samt goda erfarenheter inom affärssystemet SAP. Din tidigare erfarenhet av arbete med ordermottagning och kundservice ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor. Då företaget arbetar med internationella kunder ser vi att du som söker tjänsten är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare på Pitney Bowes är ett konsultuppdrag via Adecco med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget pågår t om mars 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.