Nitro Consult utökar och söker frontendutvecklare till deras seniora team

Academic Work · Data & IT · 24 apr

Om jobbet

Nitro Consult går starkt framåt och behöver därför förstärka deras utvecklingsteam med en frontend-ansvarig utvecklare. Här får du jobba tillsammans med seniora och drivna kollegor i en roll med nära kontakt med slutanvändarna. Här finns möjligheten för dig med ett intresse och kunskap för frontend-utveckling att fördjupa dig inom detta och driva det arbetet framåt. Låter det som nästa karriässteg för dig? Skicka in din ansökan i dag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nitro Consults räkning en systemutvecklare till deras utvecklingsteam inom NCVIB. Nitro Consult är Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag som bildades 1969. Företaget har 70 anställda och 8 kontor fördelade från Luleå i norr till Karlskrona i söder. Sedan 2001 har de utvecklat NCVIB (Nitro Consult Vibration) som är ett webbaserat system för att göra resultaten från vibrationsmätningar mer användbara. NCVIB används i dag över hela världen av gruvor, bergtäkter och infrastrukturprojekt och betraktas generellt som det bästa systemet på marknaden. NCVIB har mycket av sin utvecklingsmiljö i molnet så som GitHub och AgileZen (Kanban tavla).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nitro Consults önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nitro Consult.

Arbetsuppgifter

NCVIB består av cirka 15 system, men främst ett webbgränssnitt för miljökontroll och sprängoptimering. Miljökontrollen består främst av mätning samt uppföljning av sprängningsinducerade vibrationer. Typiska projekt som använder NCVIB är Förbifart Stockholm, Citybanan och gruvor/infrastrukturprojekt runt om hela världen, vilket kräver 24x7 drift. Systemet har funktioner för analys av vibrationer och beräkning av kommande laddningsmängd baserad på gamla resultat. Systemet tar emot cirka 60 miljoner mätvärden per månad eller 25 mätvärden per sekund. Kartan är central i NCVIB där användare kan se och analysera sprängningar och miljöpåverkan.

Som frontendutvecklare på NCVIB kommer du att arbeta i ett team om fem utvecklare. Du kommer vara den personen i teamet som ansvarar för och arbetar dedikerat med design och frontendutveckling, även om viss backend-utveckling förekommer. I rollen kommer du att arbeta med användargränssnitt, design, implementation samt test för NCVIB:s olika system. Rollen består av såväl nyutveckling som förvaltning. Du kommer arbeta i JavaScript (Angular, Google maps), HTML och CSS samt Bootstrap. Backend är skriven i C# Web Api 2.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har goda kunskaper inom JavaScript, HTML och CSS
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse och/eller en ingenjörsexamen.

För att passa in i denna roll ser vi att du är analytiskt, strukturerad, lojal, kommunikativ och anpassningsbar. Du kommer ha många kontaktytor världen över och ser därför att det är viktigt att du har förmågan att kommunicera med människor avsett kompetensnivå.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Aspudden/Midsommarkransen
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg, 08-120 522 85
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 apr

Om företaget

Läs mer om Nitro Consult och deras verksamhet här