Teknisk support till Pitney Bowes

Om jobbet

Vi söker teknisk support till Pitney Bowes i Sollentuna. Vi söker 2 personer till uppdrag i vinter, ansök redan idag!

Som teknisk support ligger ditt fokus på att ge förstklassig service och hjälpa företagets kunder. Pitney Bowes är ett internationellt bolag som bland annat erbjuder frankeringsmaskiner till företag runt om i Norden. Företagets Stockholmskontor ligger i fräscha lokaler i Sollentuna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer ingå i ett välfungerande team där hjälp och stöd inte är långt borta ifall du stöter på problem som du inte kan lösa själv. En gedigen introduktion kommer att ges i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som teknisk support kommer du att arbeta med inkommande samtal från kunder som har någon typ av problem med företagets olika produkter. Din uppgift blir att felsöka och lösa problemen, antingen genom att själv guida kunden eller att skicka ut en servicetekniker på plats. I rollen ingår också dokumentation av ärendet för framtida uppföljning. Du ingår i ett team men arbetar självständigt enligt uppsatta kvalitetsmål och du kommer att arbeta både mot den svenska och norska marknaden.

Rollen innebär i korthet

Detta uppdrag är på heltid och ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult på Pitney Bowes.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Vi tror att du har ett till två års erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av teknisk support där telefonen varit ditt huvudsakliga arbetsverktyg är meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav och det är meriterande ifall du även kan andra nordiska språk.

Som person är du noggrann och brinner för mötet med kunden samtidigt som du gillar att lösa problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Kontakt

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.