Teknisk support till internationella Pitney Bowes

Om jobbet

Är du en kommunikativ och initiativtagande person med intresse för service? Gillar du att vägleda kunder och svara på deras frågor? Har du dessutom förståelse för norska och ett tekniskt intresse? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Pitney Bowes räkning en kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse som kommer att rikta sig mot den nordiska marknaden under ett fyramånaders projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pitney Bowes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pitney Bowes under fyra månaders tid.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Pitney Bowes kommer du att arbeta tillsammans med ett härligt team som riktar sig mot den nordiska marknaden. I det tekniska supportteamet finns svensk-, dansk- och norsktalande kollegor som alla har stort fokus på bra service i en positiv anda. Du kommer däremot främst att rikta dig mot den svenska- och norska marknaden och behöver således inte ha förståelse för danska språket. Konkreta arbetsuppgifter kan vara:
 • Ta emot inkommande kundsamtal
 • Supportera kunder i diverse tekniska frågor gällande produkter och tjänster
 • Boka ut tekniker
 • Administrera kundärenden
Du kommer att få en gedigen introduktion där du får lära dig mer inom kundservice och bemötande samt om Pitney Bowes produkter och tjänster. Pitney Bowes är för tillfället i en förändringsfas där de omorganiserar stora delar av företaget. Du kommer att få vara med på resan och din feedback och dina reflektioner kommer att hjälpa Pitney Bowes att utvecklas som företag.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasial utbildning, teknisk inriktning är meriterande
 • Har erfarenhet av service och kundkontakt per telefon
 • Talar och förstår svenska på en nivå där du kan kommunicera med kunder per telefon och administrera detta i ett datasystem på svenska.
 • Förstår norska på en nivå där du kan hjälpa kunder med enklare ärenden.
För att lyckas i rollen som kundtjänstsupport på Pitney Bowes är det viktigt att du har ett tekniskt intresse samt är positiv, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med personer från olika kulturer. Du är duktig på att arbeta i såväl team som självständigt och du kan fatta egna beslut i snabba situationer. Vidare tar du gärna egna initiativ i ditt arbete och trivs i en organisation som förändras med högt arbetstempo.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 37,5 h/vecka, 3 månaders uppdrag
 • Lön: Fast timlön
 • Placering: Sollentuna, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Pitney Bowes är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Stanford, Connecticut, USA. Företaget bildades 1920 av Arthur Pitney och Walter Bowes. De lanserade en idé om en maskin som frankerade brev i stället för att använda frimärken. Idag är Pitney Bowes världsledande inom området integrerade post- och dokumentlösningar. Företaget omsätter 6,1 miljarder USD och finns med cirka 16 000 anställda i 130 länder. I Sverige har Pitney Bowes funnits sedan år 1974 och har cirka 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Häggvik, Sollentuna och filialkontor finns även i Göteborg, Malmö och Örebro.