Teknisk support/helpdesk till Nordax - deltid

Nordax · Data & IT · 26 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som kan arbeta extra vid behov hos Nordax Bank i deras interna helpdesk med teknisk support.
Arbetet är vid behov när övriga helpdesken behöver uppbackning samt som sommarjobb.

Din profil

Du har goda kunskaper i Active Directory och Windowsmiljöer, du talar och skriver svenska obehindrat.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av teknisk support, antingen i helpdesk eller över telefon, mail eller via ärendehanteringssystem.
Som person är du social, lättlärd, noggrann och flexibel. Du gillar att ge service i världsklass och har ett tekniskt intresse.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08-445 43 44 alt. malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Nordax är en ledande nordisk nischbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 120 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Vi har över 200 anställda och genom vår unika affärsmodell bedrivs hela verksamheten från vårt kontor i Vasastan i Stockholm.
Vårt arbetsklimat kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Vi har ett flexibelt förhållningssätt kring våra medarbetares individuella behov och värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos våra medarbetare har en företagskultur vuxit fram som bygger på delaktighet och beslutskraft.