Teknisk Support

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en ambitiös medarbetare till teknisk support till vår kund som är belägen i ljusa lokaler mitt i centrala Stockholm. Tjänsten som teknisk handläggare innebär att du tar emot frågor via telefon och mail från företagets kunder och på bästa sätt hjälper dem till rätt lösning. Det är meriterande med erfarenhet av tidigare arbete inom kundservice, försäljning eller teknisk support. Det är även meriterande om du har ett stort intresse för teknik och felsökning då vår kund har lång erfarenhet från telekommunikation och bredbandsbranschen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vägleda kunder till rätt lösning samt se efter kundernas behov.

Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten som teknisk support är du en positiv och serviceinriktad person som alltid sätter kunden i fokus. Du har en god teknisk grund att stå på som gör det lätt för dig att tillgodogöra dig nya tekniska kunskaper. Du talar med ett leende på läpparna och har ett gott bemötande i alla situationer. Har du erfarenhet från kundtjänst, försäljning eller teknisk support sedan tidigare är detta meriterande!

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök idag då urval och intervjuer sker löpande. Startdatum är omgående och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.