Teknisk säljare som vill vara med på HWQ:s utvecklingsresa

Om jobbet

Är du en säljare och en relationsbyggare ut i fingerspetsarna och vill vara med och ta HWQ Entreprenad till nästa nivå? Här kommer du in som företagets andra säljare och har stora möjligheter att ta företaget till en ny nivå och på sikt själv sätta en helt ny säljorganisation!

Information om uppdraget

Academic Work söker för HWQ Entreprenads räkning en Teknisk Säljare. HWQ Entreprenad består i dagsläget av 12 personer och är i kraftig tillväxt. De har i dagsläget en person som arbetar med sälj och behöver utöka sin säljverksamhet för att ta sin omsättning till nästa nivå.

Du kommer att tillhöra en organisation med en stark entreprenörskultur och eftersom det är en liten organisation kommer beslutsvägarna att vara korta. Du kommer få total frihet i arbetstid och arbetsplats så länge du levererar resultat, men företagets kontor är beläget i Solna i Stockholm. Du kommer få tillgång till bil, dator och arbetstelefon för att kunna utföra ditt arbete och åka ut på kundbesök. Du kommer att rapportera direkt till företagets VD.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HWQ Entreprenads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos HWQ Entreprenad.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Säljare kommer du arbeta med brett med sälj och kundrelationer gentemot nya och befintliga kunder. När du kommer in i rollen kommer du att arbeta med ta tag i leads. Dessa leads kommer från företagets callcenter, hemsidan eller från referenser. Du kommer att ringa upp och kvalificera dessa leads för att sedan gå ut på kundmöten och sälja in företagets lösningar. Du kommer att arbeta med hela processen till och med offertarbetet och även göra uppföljningar med befintliga kunder. På sikt ska du även kunna räkna på offerterna själv och bygga relationer för att skapa dig ett nätverk i branschen som blir centralt för företagets försäljning.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa och kvalificera leads
 • Åka ut till nya och befintliga kunder
 • Administrera offerter
 • Utveckla säljarbetet och säljprocessen med nya tankar, idéer och tillvägagångssätt
Du kommer in och får stort ansvar för företagets försäljning och får chansen att vara en stor del i dess framgång. Förutsatt att företaget fortsätter att växa kan du på sikt få chansen att bygga ut säljorganisationen där du själv blir ansvarig, så utvecklingsmöjligheterna är i stort sett obegränsade. Denna tjänst passar dig som har drivet och viljan att vara med om ett professionellt äventyr och en utvecklingsresa både personligen och för företaget, där du får stor möjlighet att påverka och bidra.

Vi söker dig som
 • Har tidigare framgångar inom sälj
 • Har ett intresse att sätta sig in i tekniska lösningar
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat med face-to-face-försäljning
 • Har arbetat med försäljning av tekniska produkter eller lösningar
 • Har arbetat med försäljning gentemot kommunala kunder, privata fastighetsägare eller bostadsrättsföreingar
Som person är det av stor vikt att du har ett eget driv i att vilja nå resultat och att kunna driva ditt eget arbete framåt. Det är av stor vikt att du har goda kommunikativa förmågor och kan anpassa dessa till olika typer av människor. Vidare trivs du som bäst när du får vara självgående och ta dina egna initiativ, då du kommer in i en mindre organisation som erbjuder att få lösa utmaningar och arbeta på sitt eget sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön + provision
 • Placering: Huvudkontor i Solna, men du kommer att verka i området runt Mälardalen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

HWQ Entreprenad är ett företag som erbjuder sina kunder renovering av alla typer av rörsystem i fastigheten. Företaget startades 2007 och är i kraftig tillväxt med planer på att även utöka sin exportmarknad.