Teknisk projektledare inom event och konferens sökes till Münchenbryggeriet

Om jobbet

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från teknisk projektledning inom event och konferens för en spännande och mångfacetterad tjänst på anrika Münchenbryggeriet. Här får du möjligheten att kombinera din tekniska expertis med att jobba kundnära och rådgöra kunder i den bästa tekniska lösningen för deras evenemang. Vill du bli en del av en av Sveriges mest populära och välrenommerade anläggning för konferenser, middagar, konserter, event och mässor? Skicka in din ansökan i dag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Münchenbryggeriets räkning en teknisk projektledare inom event och konferens. Münchenbryggeriet växer och blir större och söker därför ytterligare en teknisk projektledare till deras team. Du kommer att ingå i ett team med 1 teknisk projektledare, 6 projektledare och 6 tekniker som planerar och genomför event och konferenser för Münchenbryggeriets kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Münchenbryggeriets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Münchenbryggeriet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare är ditt huvudsakliga ansvar att offerera och projektleda tekniska lösningar på de evenemang Münchenbryggeriet anordnar för sina kunder. I din roll är du Münchenbryggeriets ansikte utåt mot kund i tekniska frågor avseende ljud, bild och ljus inför evenemang. Tillsammans med kunden rådgör du dem i tekniska frågor och arbetar fram en teknisk lösning utifrån deras önskemål och förväntningar samt ansvarar för offerering.

Till din hjälp för att operativt genomföra de tekniska lösningarna har du ett team på 6 tekniker. Du ansvarar för att arbetsleda teknikerna så att de insålda tekniska lösningarna levereras och genomförs enligt kunds förväntan. Du är även ansvarig för Münchenbryggeriets tekniska utrustning, vilket innebär att säkerställa att den möter standard och håller hög kvalitet samt tar fram förslag på eventuell investering av ny teknisk utrustning.

Münchenbryggeriet erbjuder alltifrån middagar, konserter, konferenser, event och mässor i både stor och liten storlek. Evenemangen kan variera från mindre endagsevenemang till stora flerdagarsevenemang med över 1000 deltagare, varför evenemangens karaktär kan variera kraftigt. Du kommer att jobba mot såväl privata företag som kommunala och statliga organisationer. Då många kunder är internationella kommer vi även lägga stor vikt vid din förmåga att kommunicera på engelska i såväl tal som skrift.

Det kan förekomma kvälls- och eller helgjobb då det för vissa evenemang krävs att du är på plats för att övervaka ansvariga tekniker. Som regel är dina arbetstider dock 9-17.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som ljus/ljud-tekniker, kanske på en eventbyrå eller teknikkonsultbolag.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års erfarenhet av teknisk projektledning inom ljus/ljud/bild
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda personal, men det är inget krav.

Som person söker vi dig som är noggrann och med ett sinne för ordning och struktur. Då du kommer att samarbeta nära såväl kunder som intern personal ser vi även att du är social, anpassningsbar, samarbetsvillig och som trivs med att jobba i team.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södermalm, Stockholm
  • Urval: Sker löpande
  • Kontaktuppgifter: Sofie Hillborg, rekryteringsadministratör: 08 120 522 20
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Läs mer om Münchenbryggeriet och deras verksamhet här!