Teknisk produktspecialist till LG!

Om jobbet

Trivs du i en dynamisk och internationell miljö där tempot är högt? Gillar du att ständigt utmanas och hitta nya lösningar? Gillar du att arbeta både tekniskt samt administrativt? Då är detta ett jobb för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LG Electronics räkning en Teknisk produktspecialist till deras kontor i Kista.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos LG Electronics.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk produktspecialist kommer din främsta huvuduppgift vara att upprätthålla hög servicenivå i hela den Nordiska regionen. Det inkluderar bland annat att identifiera tekniska frågor samt problem och att bibehålla god reparationskvalité i serviceverkstäderna.

Du kommer till exempel att:
 • Granska rutiner och utbilda personal samt säkerställa att processer och rutiner följs av personalen
 • Hantera och koordinera inkommande kvalitetskontroller och rapportera resultat till huvudkontoret samt ansvariga chefer, samt implementera actions och direktiv som kommer från huvudkontoret därefter
 • Följa upp KPI:er och säkerställa att leveranser i verkstäderna följer ledtider samt deadlines
Tjänsten passar dig som har god kommunikationsförmåga samt är professionell och övertygande i ditt sätt att kommunicera både internt och externt. Du har ett logiskt tänk och har förmågan att analysera data för att identifiera olika frågor och problem som kan uppstå. Du är lösningsorienterad, gillar att lösa problem samt är kreativ inom givna ramar som du ges i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande teknisk roll, som exempelvis reparatör
 • Har mycket god datavana
 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel och Power Point
 • Har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du driven och har förmåga att ta egna initiativ. Du kan hantera och gillar att arbetar i en föränderlig miljö. Vidare är du en social lagspelare med positiv inställning och som gillar att arbeta för att se resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

LG Electronics Nordic AB en av världens största leverantörer och en innovatör inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation med anställda i mer än 120 bolag världen över. LG Electronics är en av världens största tillverkare av platt-tv, audio- och videoprodukter, mobiltelefoner, air-conditioners, tvättmaskiner och kylskåp. Sedan oktober 1999 återfinns LG Electronics även i Norden. För mer information besök www.lg.com.