Teknisk produktionssamordnare sökes till Natur & Kultur!

Academic Work · Data & IT · 7 feb

Om jobbet

Vi söker nu dig med en examen i medieteknik och som har ett intresse för pedagogik och läromedel till en tjänst som teknisk produktionssamordnare till Natur & Kultur. Vill du jobba med att digitalisera och utveckla läromedel och pedagogiska verktyg kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Natur & Kulturs räkning en Teknisk produktionssamordnare till deras kontor i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Natur & Kulturs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Natur & Kulturs.

Arbetsuppgifter

Som teknisk produktionssamordnare kommer du att fördela arbetet i teamet, ca 6 personer, samt assistera den digitala produktionen av diverse produkter för olika plattformar. Du kommer att ingå i ett digitaliseringsprojekt och arbeta med att utifrån läroböckers innehåll skapa pedagogiska verktyg online. Dessa verktyg ska sedan användas av såväl lärare som elever som ett stöd i undervisningen.

Vi söker dig som
  • Har en examen i medieteknik eller motsvarande utbildning
  • Har läst matte C/3, gärna även matte D/4
  • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Har erfarenhet av att leda en grupp
Har du erfarenhet av CSS och HTML är det meriterande. Om du har en pedagogisk bakgrund, t.ex. inom läxhjälp eller liknande, ser vi det som ett stort plus.

Arbetet sker stundvis under högt tempo och det är många olika projekt igång samtidigt, därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i sitt arbetssätt och är van vid att arbeta med flera processer samtidigt. Det är viktigt att du är detaljorienterad såväl som lösningsorienterad och att du bemöter din arbetsdag med flexibilitet då arbetsuppgifter kan bytas av allteftersom projektens behov utvecklas.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Karlavägen, centrala Stockholm.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 feb

Om företaget

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.

Natur & Kultur ger ut läromedel, akademisk litteratur och allmänlitteratur. Därutöver är vi delägare i en rad bolag, alla verksamma inom bokbranschen. Stiftelsens överskott finansierar en mängd priser, stipendier och samarbeten.

Natur & Kultur grundades 1922 av det äkta paret Johan Hansson och Jenny Bergqvist Hansson. 1947 omvandlades förlaget till en stiftelse.