Teknisk operatör till chokladfabrik i Upplands Väsby!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en teknisk operatör som är social, flexibel och teknisk? Då är tjänsten som teknisk operatör på en chokladfabrik i Upplands Väsby något för dig!

Om tjänsten
Som teknisk operatör kommer du att utföra linjearbete i vår kunds produktion. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av manuell packning, satsning samt inställningar av maskiner. Eftersom du kommer jobba i ett livsmedelsföretag kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning och renhållning av fabriken.

Ca 20 % av tjänsten arbetar du som operatörstekniker. Du kommer att ansvara för större förebyggande underhållsjobb på maskiner, göra felsökningar och reparation av maskinerna om något stannar upp eller går sönder. Operatörsteknikern är en del av produktionsteamet som vid sidan av sitt operatörsarbete ska samordna och genomföra tekniskt arbete i processen genom fabrikens prioriteringar.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och är duktig på att mecka. Det här är uppdraget för dig som har goda kunskaper om felsökning och som har en vilja att lösa problem. Vi söker dig som tar ansvar över ditt arbete och som drivs av att hjälpa och lära kollegor. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som person är du driven, strukturerad, noggrann och "på hugget". Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi söker dig som har:
  • Produktionserfarenhet
  • Erfarenhet av tekniskt underhåll
  • Teknisk/mekanisk utbildning
  • Möjlighet att arbeta skift
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som teknisk operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten är på heltid och i arbetet förekommer skiftarbete där du kommer att jobba förmiddag och eftermiddag måndag till fredag. Nattarbete kan förekomma i tjänsten.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg 08-598 98 130

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Marcus Berg, 0859898130

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.