Teknisk konsult med inriktning inläckage

Om jobbet

Det etablerade Gasellföretaget Aquademica befinner sig i en expansiv fas och söker ytterligare tekniska konsulter till Stockholm. Du kommer att arbeta med utredning av orsak till vattenskador på byggnadsskal.

Bakgrund
Du är social, serviceinriktad och räds inte för att ta ansvar. Du kommer att arbeta i en kundintensiv miljö och då det stundtals kommer att vara stressigt måste du kunna hantera flera pågående projekt samtidigt.

Du är en teknikintresserad problemlösare och vi vill att du har tidigare erfarenhet från byggnads-, tak-, eller fastighetsbranschen samt har vana av att skriva rapporter.

B-körkort, mycket god kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på Aquademica via e-post: jobb@aquademica.se
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Aquademica är specialiserade på fuktskade- och orsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Aquademica arbetar rikstäckande och har även utlandsuppdrag. Vi är marknadsledande när det kommer till området läcksökning. Läs mer om oss: www.aquademica.se