Teknisk kalibrerare till företag i Älvsjö

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu för kundsräkning en teknisk kalibrerare med start i augusti på heltid. Du kommer att hyras ut till kund i sex månader och sen anställas direkt på företaget. Kunden arbetar med att tillverka mätinstrument som används vid nybyggen och vägar. Affärsmodellen bygger på att de tar fullt ansvar för allt som är komplext i sina kunders mätsystem. Därigenom frigörs egna resurser för "core business". Vidare tillhandahåller de standardprodukter i kombination med kundanpassning för att optimera pris, prestanda, livslängd och leveransprecisio.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.

Friskvårdbidrag
Kollektivavtal
Lön enligt GFL

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är kalibrering mellan mätinstrument och datorn. Andra uppgifter kan förekomma så som paketering av dessa mätinstrument, fakturering och administrativt arbete kring leverans.

Formell kompetens
  • Tidigare erfarenhet av kalibrering och/eller testning av elektronikprodukter är meriterande.
  • Intresse för teknik
  • Goda datakunskaper
  • körkort B
Din bakgrund
  • Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär.
  • Du har gymnasiekompetens och en teknisk utbildning i grunden.
Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är flexibel och driven och trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter och arbeta både med kalibreringen och de administrativa uppgifterna. Vi tror även att du är positiv och lösningsorienterad i din grundinställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Älvsjö

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.