Teknisk Analytiker till Snow Software

Academic Work · Data & IT · 2 feb

Om jobbet

Snow Software letar nu efter en Mjukvaruanalytiker med ett intresse för IT branschen samt erfarenhet av analys och research. Du kommer utgöra en viktig del av SRS-teamet och arbeta med att analysera data för att maximera värdet för Snows kunder. Här får du en perfekt chans för att accelerera din karriär och prestera i en miljö där du dagligen kommer ha möjlighet att vara med och påverka. Du kommer arbeta tillsammans med jordnära kollegor som alla är dedikerade och ambitiösa. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar framfötterna och tar för sig. Företaget är i en expansionsfas och du kommer få ta del av en fantastisk resa på ett dynamiskt företag i hyper-growth.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Snows räkning en Mjukvarunalytiker med stort intresse för IT och teknik. Du kommer arbeta med ett av Snows viktigaste verktyg SRS, vilket utgör en viktig grund för företagets framgång. Du kommer att analysera data och göra research för att kunna öka kundnöjdheten och kundens upplevelse av Snows tjänst.

Snow arbetar med att skapa en utvecklande och stimulerande arbetsplats genom diverse aktiviteter för de anställda. Exempelvis en årlig skidresa om de uppnår årsmålet. Vidare finns det goda möjligheter till kompetensutveckling och att ta del såväl interna som externa utbildningar. Snow är ett företag som verkligen tar hand om sina medarbetare och därmed erbjuder dem generösa förmåner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Snows önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Snow.

Arbetsuppgifter

Som Mjukvaruanalytiker kommer du huvudsakligen arbeta med att analysera data för att sedan göra en vidare research på den data som ser intressant ut. Du kommer arbeta delvis självständigt vilket förutsätter att du är snabb på att lära dig nya saker och tar egna initiativ.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera data
 • Rapportera datan för research
 • Driva projekt, testa och utbilda
 • Kommunicera med kollegor, tillverkare, partners och kunder över hela världen
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta både i team samt självständigt. Vi ser att du har ett stort engagemang och stort intresse för IT och teknik. Vidare ser vi att du är social och har mycket energi att sprida på en arbetsplats.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en god förståelse för IT och teknikområdet. Vidare ser vi att du:
 • Har en relevant utbildning inom IT eller några års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst
 • God erfarenhet av Windows
 • God förståelse för hur applikationer installeras och körs
 • Flytande i Svenska och Engelska, muntligt som skriftligt
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av licenshantering och mjukvaruinventering
 • Grundläggande kunskap av Linux/Unix
 • Erfarenhet av Software Asset Management
 • Kunskap inom hårdvaruinventering, mobila enheter och SKU-nummer
Som person är du initiativtagande och självgående. Du är en doer och kan strukturera upp ditt arbete och är noggrann i det du gör och levererar. Vidare ser vi att du är orädd och vågar komma med egna initiativ och förslag på utveckling och förbättring. Vi ser att du är driven och har mycket positiv energi att tillföra till teamet och hela företaget. För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk och gillar att arbeta med siffror.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 feb

Om företaget

[Snows](länk till företags hemsida) uppdrag är att hindra organisationer från att betala för mycket för den programvara som de konsumerar, idag och i morgon. De hjälper organisationer att optimera mjukvarutillgänglighet, efterlevnad och kostnadsbesparingar genom leverans av onpremis och molnbaserade Software Asset Management-lösningar. Idag är Snow den största och mest framgångsrika SAM-utvecklaren med personal över hela världen.

Kulturen på Snow präglas av drivna, intresserade och sociala människor som gillar att gå till jobbet och göra sitt yttersta. Ambition belönas och alla hjälps åt för att nå de gemensamma målen. Snow har sitt kontor i Solna och det finns gott om parkeringsplatser i närheten av lokalerna. Det är endast 10 min resväg med bil som lokaltrafik från Centrala Stockholm vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen.