Teknisk administratör inom medicinteknik

Om jobbet

För dig som vill styra din egen vardag till stor del och få möjlighet att arbeta med viktiga frågor som påverkar hela Sverige, har du här en unik chans. Brinner du dessutom för medicinteknik och IT, och vill kombinera detta i en administrativ roll kan det här vara rätt för dig! Sök gärna tjänsten omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för MedMod Solutions räkning en teknisk administratör med medicinsktekniskt intresse.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MedMod Solutions. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk administratör kommer du arbeta med utredning och rapportskrivande kopplade till Hälso-och sjukvårdsbranschen. MedMod Solutions är ett litet företag idag bestående av en person som arbetar med stora projekt ute hos bland annat Socialstyrelsen och Sveriges Kommuner och Landsting. Du kommer arbeta i stora nationella uppdrag och tillsammans med ansvarig för företaget arbeta ute på projekt hos kunder. I projekten kommer du få möjlighet att göra utredningar, skriva rapporter samt granska dokument. Är du en person som drivs av att göra världen bättre för människor och har ett stort etiskt tänkande, är det här definitivt helt rätt roll för dig!

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning, med fördel inom medicinteknik. Har du inte studerat någon utbildning kopplad till medicin, ser vi att du har ett stort intresse för hälso-och sjukvård, alternativt att du arbetat inom vården och nu söker dig mot IT-branschen.
  • Du som söker har mycket goda svenskakunskaper, främst i skrift då du dagligen kommer skriva rapporter.
  • Du som söker är junior i din karriär och detta är kanske ditt första arbete efter studietiden.
Som person kan du arbeta självständigt och trivs i en roll där du till stor del får styra över din egen vardag. Då du kommer arbeta med många viktiga dokument krävs att du har en stor förmåga att formulera dig korrekt i text, samt att du arbetar mycket noggrant. Vidare är du en person som har god samarbetsförmåga och som har lätt för att hantera andra människor. Du trivs i projekt, och gillar att arbeta i ett högt tempo med tydlig deadline.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.