Teknikförvaltare

Om jobbet

Locum AB är Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer med ett fastighetsbestånd på cirka 2,1 miljoner m2 lokaler. Vårt uppdrag är att inom Stockholms läns landsting förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler och skapa största möjliga värde för vården. Vi hittar lösningar som motsvarar vårdgivarnas och patienternas behov genom att ta helhetsansvar och jobba i god samverkan och med hög kompetens med kunder och leverantörer. Landstinget genomför nu en av de historiskt största satsningarna inom sjukvården i Stockholm och kommer investera cirka 25 Mdr i sjukhusen de närmaste tio åren. Locums värderingar är kundnytta, helhetsansvar och samverkan. Läs mer om oss på vår hemsida www.locum.se.

Vill du jobba med komplex teknik och bidra med din strategiska kompetens? På Locum får du jobba med kompetenta kollegor och bidra till samhällsnyttan.

Tjänsten
Som teknikförvaltare har du det övergripande ansvaret för tekniken i tilldelat bestånd, i detta fall ett av Stockholms. Ditt uppdrag är att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för framtida förvaltning. Du ansvarar för långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet. I rollen är det viktigt att ha ett långsiktigt och hållbart perspektiv på förvaltningen. Du har förmågan att se helheten och har en bred teknisk förståelse snarare än specialistkompetens - vi fäster stort fokus på kundnöjdheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Övergripande ansvar för att bevara och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv

· Som beställarrepresentant ansvarar du för kravställning och uppföljning gentemot entreprenörer och konsulter i projekt

· Bidra med teknisk kompetens och helhetsperspektiv för tekniska system och livscykelkostnader

· Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt

· Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd

· Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik

· Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik

· Arbeta aktivt för att öka kundnöjdheten

Kvalifikationer
· Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande utbildning

· Ca fem års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen eller annan teknikbransch

· Bred teknisk kompetens och kunskap med
helhetsperspektiv för tekniska system

· Viss kunskap om LOU och AFF

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som teknikförvaltare är det viktigt att du är trygg i din kompetens och självgående i ditt arbete. Du har lätt för att skaffa dig en överblick och har ett strategiskt och långsiktigt perspektiv på förvaltning. Som person är du smidig och lyhörd, du inger förtroende och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. I ditt arbete är du strukturerad och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till Locums fortsatta verksamhetsutveckling.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som tekniskförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2016-12-05.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var