Tekniker till marknadsledande IT-företag, direktrekrytering!

Om jobbet

Information om uppdraget

Stort intresse för IT och drifttjänster? innehar en KY-utbildning alt. en högskoleingenjörsexamen inriktad mot nätverk, alternativt mot IT-teknik? då kanske det är dig vi söker!
Vår kund är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Deras måtto är att erbjuda samma tekniska lösningar som de stora företagen använder till en kostnadsnivå som är attraktiv även för mindre företag och organisationer. Deras tjänster är marknadsledande avseende kvalitet, säkerhet och funktionalitet.

Som IT-tekniker kommer du att arbeta med företaget och deras kunders infrastruktur, både på server- och klientsidan i ett team om 15 tekniker. Du kommer att arbeta både i helpdesk och ute hos kund. Du har tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att kundernas miljöer alltid är tillgängliga. Tjänsten erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då arbetsuppgifterna är varierande och företaget befinner sig i en tillväxtfas.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag. Kunden tillämpar 6 månader provanställning. Du blir placerad på företagets trevliga kontor i centrala Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Kompetens i AD, windows server och SQL är krav för att bli aktuell för tjänsten. Kunskaper i Citrix och applikationspaketering är meriterande.

Du som söker tjänsten har en KY-utbildning alt. en högskoleingenjörsexamen inriktad mot nätverk, alternativt mot IT-teknik. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Som person är du social, engagerad, självgående och vill dela med dig av din kunskap. Det är en stor fördel i tjänsten som nätverkstekniker att du har ett brinnande intresse för området.

Känner du att ovanstående passar väl in på dig? Då kan detta vara tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval av sökande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!