Tekniker till Dafo

Dafo · Teknik & Ingenjör · 9 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Dafo´s entreprenadavdelning söker nu tekniker med inriktning mot fasta släcksystem.I din roll som tekniker kommer du arbeta med montage, driftsättning, service och ansvara på plats för projekten. Du säkerställer att montaget utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med Dafo´s policys. Vidare kommer du ansvara för att samordna våra och andra intressenters aktiviteter i samband med montaget samt att löpande följa upp installationen och rapportera förändringar och avvikelser till projektansvarig, projektör eller sakkunnig. Du ansvarar även för slutkontroll och driftsättning samt för att utföra utbildning av anläggningsskötare och andra brukare på plats. Som en viktig del i arbetet ingår att du håller dig uppdaterad om aktuella regelverk och förordningar som kan påverka arbetsuppgifterna.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som är tekniskt kunnig och/eller har erfarenhet av liknande arbete.
Meriterande om du har kännedom om produkterna inom området, har kunskaper inom elteknik samt SBFs normer och regler.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som tekniker bör du vara kommunikativ, stresstålig och kundfokuserad. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo.

Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag 07.00-16.00. Resor i tjänsten förekommer, både i Sverige och utomlands.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 08-445 43 44 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Kontakt

Ring Margareta Meek, 070-942 59 95

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Dafo Brand är ett svenskägt familjeföretag med verksamhet i Norden. Med 90 års branscherfarenhet är vi idag en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 150 medarbetare omsätter vi cirka 320 miljoner kr per år.