Tekniker inom drift - direktrekrytering

Om jobbet

Nu söker vi för vår kunds räkning en drifttekniker med start snarast. Vår kund är ett framgångsrikt företag inom egenutvecklade system och ligger i Solna.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.
  • Linux
  • Nätverk
  • MySQL
  • Windows Server 2012
  • Virtualisering
Ovanstående kommer att vara dina huvudsakliga arbetsområden men du kommer även att rycka in där det behövs.

Din profil
Du har minst universitetsutbildning och ett par års erfarenhet inom drift. Du behöver inte vara expert - med ett brinnande intresse för teknik i föränderlig miljö kan du komma långt.

Meriterande är om du även har kunskaper inom:
  • MDM
  • OP5
  • Backup
Som person är du självgående, utåtriktad och orädd för nya utmaningar.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du behärskar engelska väl.

Vi kan erbjuda dig
Kunden är ett företag i en explosiv tillväxtfas och är idag den största och mest framgångsrika utvecklaren av SAM-lösningar med personal över hela världen på regionala platser. De är idag 450 anställda och expanderar kraftigt, så vill du vara med på en spännande resa och älskar snabb utveckling kan detta vara ditt drömjobb!

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, drift, drifttekniker, drift tekniker, Linux, MySQL, Virtualisering, Solna, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?