Tekniker finmekanisk produktion

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter:

Ditt huvudansvar är att inom vår svetsavdelning tillverka olika moduler för mätning av tryck och nivå. Tillverkningen görs i en stor mängd varianter i stora och små serier. Till stor del består arbetet av halvautomatiserade svetsningar, fyllning med tryckförmedlande olja i vakuum och tester. Svetsmetoder vi använder är TIG svetsning, plasmasvetsning och motståndssvetsning.

Arbetet är varierande och omfattar många olika moment som kräver stor noggrannhet. Utöver själva produktionsarbetet ansvarar du för lagerstyrning inom ditt område och rapporterar in jobben i vårt materialplaneringssystem, Pyramid. Du styr också mellanlagernivåer och avsynar detaljer från underleverantörer. Utöver ovanstående så arbetar du tillsammans med inköp och produktionsledning med maskinvalidering, kvalitetsarbete, produktionsteknik och ständiga förbättringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Personliga egenskaper:

Vi sätter mycket stort värde på dina personliga egenskaper och för att passa in i rollen hos oss är det viktigt att du är drivande, prestigelös, målinriktad, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta med produktion. Du måste vara social och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Kravprofil

Relevant utbildning från högskola eller yrkeshögskola/gymnasium eller annan erfarenhet som vi bedömer som tillräcklig för tjänsten.

Meriterande

Erfarenhet från finmekanisk produktion.
Erfarenhet av plasmasvetsning, TIG-svetsning, punktsvetsning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Industri & Produktion
Tillverkning
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Pondus Instruments är ett företag specialiserat på att erbjuda marknaden instrument för att mäta tryck och nivå i olika industriella applikationer.
Vi utvecklar och tillverkar både egna standardprodukter och kundpassade produkter. Idag har vi en egen produktportfölj av avancerade, högkvalitativa produkter som vi marknadsför och säljer i flera länder via partners och distributörer.

Företagets verksamhet omfattar allt från egen produktutveckling och produktion till marknadsföring och försäljning.

Pondus
Instruments har idag 9 anställda, varav 5 arbetar med försäljning, produktutveckling och administration och 4 med produktion.

Verksamheten finns i Vällingby, utanför Stockholm.

Vi söker nu en person som ska bli ansvarig för vår svetsavdelning och ta över efter en av våra medarbetare som går i pension nästa år.