Tekniker - Lexus Stockholm Norr och Söder

Om jobbet

Lexus Stockholm satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. På Lexus Stockholms två anläggningar i Täby och Smista säljer vi nya Lexus och begagnade bilar. Vi erbjuder även service- och skadeverkstad samt butik och däckhotell. Till tjänsten som tekniker söker vi dig som brinner för att leverera högklassig och noggrann service. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Lexus Stockholms vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tekniker ska du utföra service, montera tillbehör, kunna hantera däckmaskiner samt felsöka snabbt och effektivt.

Kompetenskrav
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Erfarenhet från arbete med bilreparationer samt hybridteknik och kundkontakt är en merit. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du professionell och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, har förmågan att ge bra service och kan skapa goda relationer, både internt och externt. Vidare är du målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid. Till Lexus Stockholm Norr i Täby söker vi en tekniker och till vår nybyggda anläggning, Lexus Stockholm Söder i Smista, söker vi två tekniker.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig eftermarknad för respektive anläggning.

Lexus Stockholm Norr (Täby).
Mikael Bäck, Ansvarig eftermarknad, tfn 010-4976364, mikael.back@lexusstockholm.se

Lexus Stockholm Söder (Smista).
Mats Berg, Ansvarig eftermarknad, tfn 010-4976378, mats.berg@lexusstockholm.se

Sista ansökningsdag är 2016-12-01.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Ingenting är perfekt. Men jakten efter perfektion, eller Kaizen, är vad som driver oss på Lexus Stockholm Malmö. Från Lexus produktionsgolv i Japan till känslan du får när du stiger in i en av våra bilsalonger för första gången. Allt är genomtänkt. Allt drivs av strävan efter perfektion.

Sveriges nöjdaste bilägare förväntar sig inget mindre.