Tekniker / IT / Drift / Linux

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu en Linux-tekniker. Vår kund är ett IT-bolag beläget i Solna och tjänsten är en direktrekrytering så anställning blir direkt hos kunden.
Du kommer att arbeta med drift av clustret Linux miljöer samt utveckling av dessa. Vår service till kunden är en viktig del i arbetet på IT-avdelningen. Fokus kommer även att ligga på att förbättra och utveckla våra tekniska lösningar. Att arbeta proaktivt för att förhindra oförutsedda driftstörningar samt automatisering av processer är också en allt viktigare del i vårt arbete.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi söker dig som är utbildad IT-tekniker, gärna med högskolekompetens eller för tjänsten annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du erfarenhet inom Linux miljö. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom följande områden:
  • Drift och övervakning av clustret Linux miljö.
  • Cassandra och/eller MySQL databas.
  • Java miljö.Det är även meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom några av följande områden:
  • Uppsättning av Virtuell Servermiljö (VMware).
  • MS Windows server miljö.
  • Kännedom kring övervaknings software (Tx. Whats Up Gold)
Vi kan tilby
Vår kund är ett IT-företag med cirka 130 anställda i tre länder. Deras främsta styrka ligger i förmågan att knyta samman IT med verklig sjukvård. Med kliniska mjukvarulösningar, konsultteam samt drift, support och förvaltningsåtaganden är kunden idag en helhetsleverantör inom eHälsa.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, konsult, IT-konsult, Linux, drift, drifttekniker, drift-tekniker, drift tekniker, consultant, data, Solna, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?