Teamledare till ASSA ABLOY Entrance Systems

Om jobbet

ASSA ABLOY Entrance Systems is a leading supplier of entrance automation solutions for efficient flow of goods and people. With global Product brands such as Besam, Crawford, Megadoor and Albany, we offer complete pedestrian, industrial and high-performance door solutions. We provide a wide number of products and services to a global clientele in more than 75 countries. ASSA ABLOY Entrance Systems is a division within ASSA ABLOY.

Nu kan du bli ASSA ABLOY Entrance Systems nästa teamledare i Region Öst Järfälla, Stockholm. Vi söker en driven och strukturerad person som vill vara med och leverera "marknadens bästa serviceupplevelse", i branschens största och mest snabbväxande företag.

Dina arbetsuppgifter

Som Team-ledare är man spindeln i nätet för att tillsammans med sina ca 15 tekniker och övriga kollegor leverera den bästa servicen. Hantverket i vardagen innebär att skapa en effektiv planering, styra och leda arbetet på fältet. Du ansvarar för att teknikerna utför förebyggande underhåll och reparationer av kundernas portar, och dockningar inom givna distrikt. Du tar emot kundsamtal, planerar och beställer material. Du tycker det är roligt att följa nyckeltal för att sedan leda, utveckla och coacha dina anställda utifrån dessa.

Din bakgrund
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning är meriterande
  • Tidigare ledarerfarenhet från service och/eller säljbolag
  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet samt en förmåga att snabbt lära dig nya IT-system.
Dina egenskaper

Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och har lätt för administration. Har förmåga att kunna kommunicera med både kunder och servicetekniker. Vi arbetar i en väldigt dynamisk miljö som kräver att Du har lätt för att hålla igång flera arbetsprocesser samtidigt utan att stressa upp dig.

Vi samarbetar med Randstad Professionals för denna tjänst. Frågor besvaras av Anna Nyholm anna.nyholm@randstad.se och du ansöker via www.randstad.se.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning

Mejla Assa

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

På Randstad Professionals i Sverige har vi specialiserat oss på att hjälpa företag med rekryteringar inom olika fokusområden. Våra rekryteringsspecialister har god branschkännedom och när du vänder dig till oss kan du vara säker på att du kommer i kontakt med en rekryterare som har erfarenhet av kvalificerat arbete i just din bransch. Randstad har över 600 000 anställda i fler än 40 länder, vilket gör Randstad till världens näst största rekryterings- och bemanningsföretag. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you" som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten i alla led.