Teamledare med HR-inriktning

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att ansvara för vår verksamhet och ett antal konsulter på plats hos kund, samtidigt som du själv är operativ i det dagliga arbetet. Vi tror att det här är en perfekt tjänst för dig som nyligen avslutat högskolestudier inom PA/HR eller liknande. Tjänsten innebär att du arbetar med rekrytering, coachning och uppföljning av personal samt andra HR-relaterade uppgifter.

Vår kund är världsledande i sin bransch och ditt uppdrag är att rekrytera och bemanna med kundtjänstpersonal. I rollen som teamledare kommer du även att få utbildning och bli väl insatt i kundens verksamhet för att kunna arbeta tillsammans med övriga i teamet under en del av din arbetstid. Du kommer att sitta i fräscha, moderna lokaler centralt i Stockholm och ha starkt stöd och uppbackning av närmsta chef, kollegor och även stöd från vårt huvudkontor.

Din profil

Vi söker dig som är en drivande person med naturliga ledaregenskaper. Du är en ambitiös och engagerad person som arbetar hårt för att nå dina mål. För att lyckas behöver du även vara flexibel och en god människokännare. Vidare är du en duktig kommunikatör, framför allt muntligt men även i skrift, både på svenska och engelska.
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen att ansöka snarast!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mattias Frost, 0140-59 90 31

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Montico HR partner ingår i Monticokoncernen och vi är helhetsleverantör inom HR. Vi har 20 års erfarenhet och står inför nya och spännande uppdrag som en del av vår expansion. För uppstart av ett nytt uppdrag söker vi nu dig som vill ha en spännande och intressant utmaning i en omväxlande tjänst som teamledare.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 2 januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.