Teamledare

Om jobbet

Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling? Är du en naturlig ledare som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat? Då ska du söka tjänsten som Teamledare FTTH (Fiber To The Home) hos Eltel.

Till affärsområde Fixed Telecom FTTH Mitt med placering i Stockholm söker vi nu Teamledare. Enheten består av ca 100 medarbetare, i huvudsak tekniker, projektörer och projektledare och omsätter ca 250 Msek. Du kommer vara en av totalt fyra Teamledare och ditt ansvar är att leda en grupp bestående av totalt ca 20-25 st medarbetare inom projektverksamheten.

Du ansvarar för egna gruppens personal, resultat, produktion, arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor. Du har kontinuerliga dialoger med våra kunder och underentreprenörer för att säkerställa avtal, tillgänglighet, kvalitét och utveckling. Du rapporterar direkt till Teamchefen för FTTH Mitt och ingår i enhetens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga ledare är med och påverkar och förverkligar enhetens strategi och beslut.

Samverkan med övriga kollegor i företaget är en naturlig del i ditt arbete.

Eltel erbjuder en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med dina medarbetare tar stort ansvar för verksamhetens resultat och utveckling. Rollen innebär ett stort mått av frihet och påverkan av din arbetsdag under ansvar. Välkommen med din ansökan till ett stort framgångsrikt företag med goda personliga utvecklingsmöjligheter redan idag.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i rollen ska du ha minst 3-årigt gymnasium, och vi ser gärna att du har några års erfarenhet som ledare med fördel inom branschen. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi är också önskvärt. Flytande svenska i både tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Din personliga lämplighet är viktig för oss. Som person drivs du av att skapa affärer, leda och engagera medarbetare samt utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och du trivs i situationer där problemlösning och förhandling är en naturlig del av jobbet. Du har ett modernt ledarskap och har förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en öppen syn på förändring med en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer.

För information:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef FTTH Mitt Mikael Hallström 070-300 1950 eller via mail mikael.hallstrom@eltelnetworks.se. Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.

Intervjuer och urval görs löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För fackliga frågor kan du ta kontakt med Unionen Mats Johansson 070-536 72 04 , SEKO Bo Götesson tfn 070-324 93 17 eller SACO Magnus Borgsten tfn 0705205251.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mikael Hallström, 0703001950

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.