Teamleader till reskontragruppen på Schibsted

Schibsted Sverige · Ekonomi · 16 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Schibsteds ekonomiavdelning hanterar idag redovisning, fakturering och leverantörsfakturahantering för ca 35 bolag inom Schibsted Sverige, exempelvis Aftonbladet, SvD, hitta.se, Lendo, LetsDeal och Blocket.
Ekonomiavdelningen är idag 18 personer, inom redovisning och reskontrahantering. Nu söker vi en teamleader med personalansvar till reskontragruppen som är 7 personer.

I rollen som Teamleader kommer du vara en del i gruppen men samtidigt vara stöd och bollplank till övriga medarbetare. Du leder gruppen framåt och ansvarar för att förbättra befintliga processer och rutiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Hantera och förstå flöden och filinläsningar
  • Utreda differenser i filer/ på konton
  • Kontakta leverantörer och utreda felaktiga fakturor
  • Vara stöd till redovisningsgruppen
  • Systemansvar för processer inom den egna gruppen
  • Leda regelbundna gruppmöten
  • Coacha och utveckla dina medarbetare
  • Vara en förebild för dina medarbetare
Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Teamleader ser vi gärna att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande roll med personalansvar. Du har en gedigen kunskap inom redovisning samt kund- och leverantörsreskontra. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse av att förstå systemens flöden och uppbyggnad av flöden och rutiner. Du talar svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i excel.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som Teamleader bör du vara driven, prestigelös, coachande, kommunikativ och entusiasmerande. Du gillar utmaningar och har en hög känsla för service och kvalitet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Margareta Meek, Rekryteringschef på telefon 070-942 59 95 alt. margareta@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Margareta Meek, 084454344

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Schibsted Media Group är en internationell mediakoncern som finns i drygt 30 länder och har ca 7000 anställda. Vi är starka marknadsledare inom digitala medie- och tjänstekanaler, exempelvis Blocket och Lendo, men driver också de traditionella tidningarna Aftonbladet och Svenska Dagbladet.
I Sverige sitter vi samlade i toppmoderna och miljöunika lokaler vid Stockholms Central