Teamleader till LG's kundtjänst!

Om jobbet

Har du en stark känsla för service och ledarskap samt är mån om att utveckla dig själv och andra? Vill du bli en del av en global organisation samt utveckla dina ledarskapsförmågor? Ta i så fall chansen att söka tjänsten som Teamleader hos LG redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LG Electronics räkning en Teamleader till deras kundtjänst, då deras nuvarande Teamleader går vidare i en annan roll internt. LG jobbar i en dynamisk internationell miljö och där tempot är högt. Gillar du att ständigt utmanas och hitta nya lösningar? Då är detta ett jobb för dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LG.

Arbetsuppgifter

Som Teamleader kommer du huvudsakligen arbeta med schemaläggning och delegering av arbetsuppgifter inom kundtjänsten. Du kommer ansvara för rapportering av statistik, att följa upp medarbetare i deras utveckling samt bygga upp individuella förbättringsplaner för medarbetarna i teamet.

Du kommer till exempel att:
 • Justera det dagliga schemat efter behov
 • Fördela backoffice-uppgifter mellan medarbetare samt följa upp resultat
 • Lägga upp en bemanningsplan baserat på antalet samtal/bemanningsorder
 • Delta under anställningsintervjuer och stötta vid introduktionsutbildningar
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från serviceorienterade yrken
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • Trivs med telefon som arbetsverktyg
Det är även meriterande om du
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har kunskaper i övriga nordiska språk
 • Har tidigare erfarenhet från arbete inom en global organisation
 • Har erfarenhet av att arbeta i en IT-support eller annan kundtjänst
Som person är du auktoritär, tydlig samt pedagogisk. Du är relationsskapande och har en god verbal kommunikativ förmåga. Du är även stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. Vidare tycker du om att utvecklas och är självgående i ditt arbete. Till sist så trivs du med att arbeta i team och är mån om att hjälpa och stötta dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider 8.00-17.00 och 9.00-18.00
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

LG Electronics Nordic AB en av världens största leverantörer och en innovatör inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation med anställda i mer än 120 bolag världen över. LG Electronics är en av världens största tillverkare av platt-tv, audio- och videoprodukter, mobiltelefoner, air-conditioners, tvättmaskiner och kylskåp. Sedan oktober 1999 återfinns LG Electronics även i Norden. För mer information besök www.lg.com.