TeamLeader och supporttekniker till Tikkurila i Stockholm

Tikkurila · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Du som drivs av service och att ha en varierande vardag kommer trivas som TeamLeader och supporttekniker på Tikkurilas huvudkontor i Stockholm.

Är du en utåtriktad person som gillar att lösa problem och som drivs av att hjälpa både kunder och medarbetare? Har du lätt för att skapa dig en förståelse för en verksamhet och kunna se hur alla delar hör ihop? Då kommer du erbjudas ditt drömjobb på Tikkurila Group, ett internationellt företag inom måleribranschen som ligger i framkant inom sitt område.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer jobba på plats på Stockholmskontoret i Hammarby sjöstad, men jobba med både den svenska, norska och danska marknaden. Du blir också en del av supporten globalt och tillhör organisatoriskt gruppen IT-Analyst med din närmsta chef i Polen.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Planera och leda arbetet inom IT-Services
  • Säkerställa leverans, uppföljning och avslut av ärenden
  • Motivera och inspirera teamet som du arbetsleder
  • Driva ett ständigt förbättringsarbete
  • Supportera användare inom ditt område
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer vara ansvarig för ett mindre team inom IT-Services där du planerar och strukturerar arbetet. Det är också ditt ansvar att arbetet blir utfört enligt SLAer och andra befintliga riktlinjer. Rollen innefattar inte något personalansvar, utan är inriktad på att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Det innebär en flexibilitet för att kunna hantera flera olika situationer samt lyfta blicken utanför Skandinaviens IT-Services funktion.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen hos Tikkurila har du som person ett stort fokus på service och en naturlig förståelse för organisationens behov.

Du har tidigare:
  • Erfarenhet av IT-support och drift, gärna som applikationstekniker
  • Stort intresse för IT-Services
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av TeamLead, alternativt har en vilja att gå i den riktningen. Du har en fallenhet för att analysera och lösa problem, samtidigt som du är organiserad och har ett systematiskt arbetssätt. Då IT-organisationen är under en stor förändring idag så ser vi gärna att du har förståelse för förändringsresan. För att trivas bäst i rollen är du en orädd kommunikatör och motiveras av nya utmaningar samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.