Teamchef till Maskinteamet inom Rail Projects

Om jobbet

Vill du vara med och bygga vårt nya team inom Rail Projects?

I så fall kan vi erbjuda dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker en Teamchef för Maskinteamet till Distrikt Rail Projects med placering i Bromma . Målsättningen är att bygga ett team med utgångspunkt i befintliga affärer och framförallt för att möta behov i kommande affärer. Det finns även en ambition att samordna maskinparken i Norden varför samarbete med våra Nordiska kollegor kommer att vara viktigt.

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål nås vad gäller säkerhet, ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

Säkerhet: Du ansvarar för att maskinerna och personalen uppfyller de strikta krav som gäller vid järnvägsverksamhet. Säkerheten är i fokus här hos oss på Eltel - vi jobbar efter målsättningen - GOAL ZERO.

Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på utifrån överenskommen kostnadsbudget samt att uppfylla övergripande nyckeltal gällande säkerhet, effektivitet och kvalitet.

Kvalitet: Ansvar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med projekten. Ansvar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Personal: Säkerställa att arbetet bedrivs enligt Eltel personalpolicy. Genomföra årliga mål-/utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Du harminst 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande, du får gärna vara högskoleingenjör inom fordonsteknik. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet från branschen och som ledare. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Har du dessutom erfarenhet av fordon för järnvägsunderhåll eller motsvarande ser vi det som mycket meriterande.

Du som person: Brinner för att leverera hög service och kvalitet. Agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Är bekväm i att fatta beslut och har driv och pondus i ditt ledarskap. Tänker nytt och gillar att driva förändrings- och förbättringsarbete för att hela tiden utveckla din verksamhet. Har lätt för att kommunicera och informera och kan på ett bra sätt ge förklaring till de fattade besluten. Är en mycket god lyssnare och har förmågan att skapa engagemang och få dina medarbetare "med på tåget". Du har för vana att nå uppsatta mål.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper väldigt högt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Lars Kleppe, +46 725984590

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.