Team Leader till Energibolag

Om jobbet

Är du en driven ingenjör som tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Är du intresserad av att arbeta mot energisektor i en långsiktig roll där du operativt får leda och samordna verksamheten för att nå utveckling? Då är tjänsten som Team Leader något för dig! Sök tjänsten idag då vi går igenom urval löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Team Leader. I rollen kommer du arbeta med kompetenta och erfarna dokumentationsingenjörer, projektledare och administratörer som arbetar med att förvalta kundens anläggningsdokumentation. Vi ser att du är intresserad av att arbeta i en roll där mycket utveckling och förändringsarbete är i fokus. Tjänsten passar dig som vill arbeta i en roll där ledarskap och kommunikation är centralt och som ser syftet i att skapa långsiktiga och hållbara relationer.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till:
Sts02@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna koordinerande roll kommer du att arbeta med att resursplanera gruppens arbete, rapportera leveranser och resultat till din närmsta chef. Du kommer dessutom i hög grad vara direkt delaktig i förvaltnings- och utvecklingsprojekt avseende hanteringen av anläggningsdokumentation. Förutom detta kommer du även stödja chefen i kompetensutvecklingsarbetet av personalen.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera stora mängder teknisk dokumentation
 • Resursplanera gruppens arbete, rapportera leverabler och resultat till din chef
Tjänsten passar dig som har goda ledaregenskaper, stort tekniskt intresse och vill arbeta med utvecklingsarbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har en akademisk examen inom relevant område och några års arbetslivserfarenhet.
 • Kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift utan problem.
 • Har B-körkort
 • Ledaregenskaper och kommunikation värderas högt i denna nyckelroll.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med anläggningsdokumentation och av organiserat förändrings- och förbättringsarbete. Det är även meriterande om du har erfarenhet från system, verktyg och standarder för hantering av teknisk projektdokumentation och förvaltning av anläggningsdokumentation

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och tycker om att arbeta i team. Du bör även ha ett stort intresse för teknik och vi ser även att du är flexibel. För att lyckas i rollen behöver du vara en doer som med en positiv och engagerande attityd ser till att dina och andras uppgifter blir utförda samt ha förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor på olika nivåer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.